+31 613272159 info@labby.nl

Mooiste opdracht ooit

het mooiste project ooit

Geschreven door: Peter Haasdijk

๐Ÿ‡ณ๐Ÿ‡ฑ Beusichem ๐Ÿ๐Ÿ Ondernemer, vader, levensgenieter, ๐Ÿƒโ€โ™‚๏ธ hardloper. Eigenaar Profidor | Labby ๐Ÿ›ซ Onboarding ๐ŸŽ“ Leerplatform ๐Ÿ‘จโ€๐Ÿ’ป Online vergaderen #Onboarding-menรฉรฉr ๐ŸŽ“ Co-founder Learning Innovators
๎‚Œ
๎ฅ
๎€ฅ

9 juli 2024

Ook aan de “mooiste opdracht ooit” moest natuurlijk een keer een einde komen ๐Ÿ˜ข.

In de afgelopen periode heb ik, samen met een fantastisch team, mogen werken aan tal van bestaande en nieuwe, innovatieve leerinterventies voor de opleiding van Officieren van Justitie. Landelijk, en een ieder lokaal samenwerkend met zijn eigen arrondissementsparket. In mijn geval waren dat de parketten Noord-Nederland, Rotterdam en Den Haag.

Met MijnOM, ons online leerplatform voor dagelijkse praktijkondersteuning voor (adjunct)officieren in opleiding, hebben we vier opleidingslichtingen Officieren van Justitie kunnen begeleiden met o.a. video’s, podcasts, serious business games ๐Ÿ“ธ, mindmaps, infographics, microlearnings en screencasts. In de eindsprint zit zelfs nog een heuse escaperoom.

Na de eindsprint blijft een deel van het team nog even achter om al dat moois over te dragen en te borgen in de lijn. Anderen, w.o. ik, trekken eerst die eindsprint ๐Ÿƒโ€โ™‚๏ธโ€โžก๏ธ๐Ÿƒโ€โ™€๏ธโ€โžก๏ธ en daarna de wijde wereld in. Ik per 31 augustus, op naar een nieuw avontuur.

Thanx,

Frรฉ Boels, Monique Van der Borg, Melina van den Ende, Lisa Hofte, Michelle Kromojahjo, Nijs Leenheer, Mike Nijstad, Anna van den Oever, Mano Radema, Karin V., Esther van Zandwijk, Margot van Zijverden, Openbaar Ministerie, Studiecentrum Rechtspleging (SSR), L&D Talents en nog vele anderen.

Dit vind je misschien ook leuk …

Leren verbindt

Leren verbindt

Ontdek hoe leren en samenwerken na 30 jaar nog steeds waardevol is. Lees het inspirerende verhaal van Peter en Pieter, waarin kennisdeling en samenwerking centraal staan.

D&I: inclusief leren op de werkvloer

D&I: inclusief leren op de werkvloer

Diversiteit en inclusie (D&I) zijn belangrijke pijlers voor elke moderne organisatie. Deze concepten zijn meer dan modewoorden, ze hebben directe invloed op het succes van zowel medewerkers als organisaties. Maar hoe implementeer je D&I effectief in je recruitment- en onboardingprocessen?

0 reacties

Labby Leuks

Labby Leuks

Iedere maand wat leuks van Labby bij de post?

Via de Labby Leuks deel ik blog- en nieuwsberichten om je op de hoogte te houden van relevante ontwikkelingen op het gebied van inwerken en opleiden.

Bedankt voor je inschrijving! Vanaf nu ontvang je iedere maand een editie van de Labby Leuks.

App me
Appen met Labby
Hallo ๐Ÿ‘‹
Heb je een vraag over werken en leren 'op afstand'?
Stuur mij dan een appje.